Ompeluvinkit / Sewing tips

Ompelupäiväkirjat 4/19: Keväiset ompelutunnelmat / Sewing diaries 4/19: Spring sewing thoughts

Please find the English version below ↓

Kulunut talvi ei ollut ompeluinnostukseni kulta-aikaa. Ompeluksia on toki toteutunut, mutta ei lainkaan siihen tahtiin kuin toivoisin. En kuitenkaan stressaa asiasta sen enempää. Jokainen toteutunut ompelu-unelma saa hyvälle mielelle ja se riittää.

Koko talven ajan pääni on kuitenkin tulvinut ompeluideoita. Haluaisin tehdä tilkkutöitä, ommella takkeja, luoda unelmieni mekkoja ja kulkea tietäni kohti täysin itsetehtyä vaatevarastoa.

Täytyy myöntää, että kevään auringonpaiste ja pidentyneet päivät tuntuvat pitkästä aikaa kutsuvan ompelukoneen äärelle. Ihanat kesäiset kankaat odottavat kauniisti pinottuina pääsyään ompelupöydälle. Tunnen, että nyt olisi jälleen aika tarttua johonkin haastavampaankin ompeluprojektiin.

Oletteko te muut ompeluharrastajat huomanneet, että kevät tuntuu aina tuovan uutta innostusta ja energiaa ompeluun?

****************************

This past winter was not the most amazing time when it came to my sewing hobby. Not that I had not been sewing. I just haven’t been sewing as much as I had hoped. But I have decided not to stress over it. Every single sewing dream that has come true has made me happy and that is enough.

However, throughout the winter my head has been full of the most amazing sewing ideas. I would like to do some quilting, sew coats, create my dream dresses and take giant steps towards my completely me made wardrobe.

I have to admit that as the spring has brought sun with it and as the days have come longer, I have noticed a growing inspiration to sit and sew. I have lovely summer fabrics all nicely folded and waiting for their turn on the sewing table. I feel that now could also be the time to again sew something truly challenging.

Have you, my fellow sewers, noticed that spring seems to bring along the most wonderful sewing inspiration?

0 comments on “Ompelupäiväkirjat 4/19: Keväiset ompelutunnelmat / Sewing diaries 4/19: Spring sewing thoughts

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: