Ompeluvinkit / Sewing tips

Pohdintoja pienistä iloisista ompeluksista / Thoughts about small happy sewing projects

Please find the English version below ↓

Aina silloin tällöin huomaan kaipaavani pieniä iloisia ompeluksia piristämään päivää. Vaikka tykkäänkin haastaa itseäni ja tarttua suurempiinkin ompeluprojekteihin, joskus tekee hyvää luoda jotain pientä ja kaunista.

Yleensä tämä tunne iskee jonkin isomman ompeluprojektin jälkeen tai silloin kun jokin ompelus on mennyt pieleen.

Mitä nämä pienet iloiset ompelukset sitten ovat? Uskon, että meillä jokaisella on omat onnenompeluksemme. Itselläni tähän kategoriaan kuuluvat esimerkiksi söpöt pussukat. Näissä pääsen käyttämään erilaisia kankaita ja yhdistelemään kivoja värejä.

Oli oma pieni iloinen ompelus sitten mikä tahansa, suosittelen uppoutumaan siihen silloin kun siltä tuntuu. Aina ei tarvitse haastaa itseään eikä taistella uuden suuren ompeluprojektin parissa. Joskus voi vain luoda jotain pientä ja kaunista.

****************************

Every now and then I feel like I need some small happy sewing projects to cheer up my day. Even thought I like to challenge myself and take bigger sewing projects on my sewing table, it is good to sometimes just create something small and pretty.

Usually I get this feeling when I have finished a bigger sewing project. Or when a sewing project goes awfully wrong.

So what are these small happy sewing projects? I believe they are different to all of us. For me these very often are some kind of small pushes. When sewing these, I get to use different kinds of fabrics and I really enjoy combining happy colors to achieve that perfect combination.

No matter what your own happy sewing project is, I would advise you to give yourself the time to make it when you feel like you need a break. It is totally ok not to challenge yourself all the time. Just take the time to create something small and pretty.

0 comments on “Pohdintoja pienistä iloisista ompeluksista / Thoughts about small happy sewing projects

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: