Ompeluprojektini / My sewing projects

TOP 5 ompeluprojektini vuonna 2018 / My TOP5 sewing projects in 2018

Please find the English version below ↓

Tänään on vuorossa vielä viimeinen pieni katsaus taakse jääneeseen ompeluvuoteen. Kävin läpi viime vuoden ompeluprojektejani ja huomasin kuinka monta pientä tai isompaa ompeluonnistumista vuosi 2018 piti sisällään.

Tässä siis viisi omaa suosikkiani viime vuoden ompeluprojektien joukosta.

Simplicity 1418 -mekko

Tämä mekko oli viime vuoden ensimmäinen ompeluprojektini.

Olin pitkän aikaa etsinyt täydellistä kangasta tähän kaavaan. Vihdoin löysin tämän kauniin kukikkaan puuvillakankaan. Kangas sopi kaavan kanssa yhteen täydellisesti. Lopputuloksena syntyi tämä mekko, jonka kaikki yksityiskohdat ovat mieleeni.

Sew Over It Chloe-takki

Kävin tämän Sew Over It:n verkkokurssin vuoden alkupuolella. Olin todella inspiroitunut ommellessani tätä takkia. Muistan kuinka tämä ompeluprojekti tuntui olevan täynnä pieniä onnistumisia. Takkiin valitsemani kangas on todella kaunis. Ja ainahan kauniista kankaasta on kivampi ommella kuin vähemmän kauniista…

Olen edelleen ylpeä tästä takista ja odotan jo kovasti kevättä, jotta pääsen taas käyttämään Chloe-takkiani.

Vogue 9000 -mekko

Myös tässä keväisessä mekkoprojektissa yhdistyi kaunis kangas ja ihana kaava. Vogue 9000 on yksi klassisimmista mekkokaavoista, joita kaavavarastoistani löytyy.

Tämä mekko on valmistumisensa jälkeen tuonut paljon iloa arkeen, sillä kyseessä on varmasti yksi viime vuonna eniten käyttämistäni mekoista.

Sew Over It Rosie-mekko

Rosie on tunnetusti yksi suosikkikaavoistani. Se on täydellinen kesämekkokaava. Ja tällä kertaa yhdistin siihen yksinkertaisen vaaleansinisen puuvillakankaan. Kankaassa on pieniä valkoisia pilkkuja, mikä tekee siitä tietysti vain kauniimman.

Tämä kyseinen Rosie-mekko pääsee viime vuoden TOP 5 -listalle siitä yksinkertaisesta syystä, että tulen aina hyvälle mielelle nähdessäni sen.

Evie la Luve Mimi-bikinit

Bikinien ompelu oli ehdottomasti suurin ompelusaavutukseni viime vuonna. Ylitin monta itse-epäilystä tarttuessani tähän ompeluprojektiin. Muistan kuinka ompelin kuminauhaa bikinien kaikkiin reunoihin kuunnellen samalla salapoliisiromaania äänikirjana. Todellinen ompelunörtin merkki on se, että tämä on yksi parhaista kesämuistoistani viime kesältä. Jos tämä ompeluprojekti opetti itselleni jotain niin sen, että pystyn mihin vain kun vain uskon omiin kykyihini.

****************************

Today I am going to take one more look at the past sewing year. I browsed my sewing projects the other day and noticed how many smaller or bigger sewing successes the year 2018 saw.

So here are my five favourite sewing projects for 2018.

Simplicity 1418 dress

This dress was my first sewing project last year.

I had for a longer time already been searching for the perfect fabric for this lovely Simplicity pattern. Finally I found this pretty floral cotton. And it was just the perfect match to the pattern. This match resulted into a dress that I just love. I think it is full of perfect details.

Sew Over It Chloe coat

This was a Sew Over It online sewing course that I took in the beginning of last year. I was so inspired to sew this coat. I can still remember how this sewing project seemed to be filled with small success cases. I also really like the fabric that I chose for this coat. It is always nicer to sew with pretty fabric, isn’t it…

I am still very proud of this coat. I am therefore looking forward to spring when I can finally wear my Chloe coat again.

Vogue 9000 dress

This spring sewing project was another one that combined lovely fabric with the perfect pattern. Vogue 9000 is one of the most classic dress patterns in my pattern stash.

This dress has brought me so much joy also after it was finished. I believe I can with confidence say that this was one of my most worn me-made dresses last year.

Sew Over It Rosie dress

As you have surely heard me say before, Rosie is one of my favourite sewing patterns. It is the perfect summer dress pattern. This time I made it out of simple light blue cotton. This fabric has also small white dots, which of course makes it even prettier.

This particular Rosie dress is included in this TOP 5 list simply because it makes me smile every time I see it.

Evie la Luve Mimi bikinis

Bikini sewing project was definitely my biggest sewing achievement last year. I over came many self doubts when sewing these bikinis. I also remember how I was inserting the elastics to these bikinis while listening a detective story audio book. The fact that this is one of my loveliest summer memories of last summer, surely makes me a true sewing nerd. But if I learned anything from this sewing project, it is that I can accomplish anything if I just believe in my self.

0 comments on “TOP 5 ompeluprojektini vuonna 2018 / My TOP5 sewing projects in 2018

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: