Ompeluvinkit / Sewing tips

Kuvia ompelupäiviltäni / Pictures from my sewing days

Otan aina välillä kuvia ommellessani. Lähinnä otan kuvia omaksi ilokseni, mutta aina välillä jaan niitä Instagramissa tai täällä verkkosivullani. Tänään ajattelin koota viimeaikaisia kuvia hieman yhteen.

Tervetuloa kurkistamaan ompelupöydälleni.

****************************

At times I take pictures while I am sewing. Mainly I take these pictures just for my own joy but sometimes I also share them in Instagram or here on my website. Today I wanted to put some of the recent takes together.

Welcome to take a look at my sewing table.

 

Ompelupöytänäni toimii pieni vanha sivupöytä. Tilaa ei ole paljoa, mutta sille mahtuu juuri sopivasti ompelukone, saumuri, tärkeimmät tarvikkeet sekä pieni mutta kirkas pöytävalo. / My sewing table is a beautiful old side table. It doesn’t have too much space but it is just enough for my sewing machine, overlocker, important sewing tools and a small but bright light.

IMG_0664

Kuuntelen usein äänikirjoja tai podcasteja ommellessani, mutta kaiutin on silti saanut väistyä ompelupöydältäni. Sen tilalle on tullut pieni laatikosto, jossa voin säilyttää lankoja ja muita pieniä tarvikkeita. / I often listen to audio books or podcast while sewing. Nevertheless, the speaker has moved away from my sewing table and it has been replaced by a little mini drawer. Perfect for storing thread and other small things.

IMG_0956

Ei, ompelupöytäni ei aina ole täysin siisti ja vailla lankoja. Teippiharjalle on käyttöä aina kun ompeluprojekti on saatu päätökseen. / No, my sewing table is not always tidy with no threads. A tape roller is always needed at the end of a project.

IMG_1034

Ompelupöydän vieressä on ruokapöytä, jolla leikkaan kankaat ja joka toimii muutenkin apupöytänä ompelun aikana. / Next to my sewing table is a dining table. I use that one as my fabric cutting table and it also serves as a side table when sewing.

IMG_1088

Pyrin pitämään ompeluympäristöni mahdollisimman siistinä ja siivoan sen yleensä aina päivän päätteeksi. Aina välillä kaavapainot vaan leviävät ympäriinsä. Ompelupöydälläni näkyy kuitenkin aina värejä… / I try to keep my sewing area as tidy as possible and I usually clean it always at the end of the day. But there are times when my pattern weights are just all over the place. But one thing you can always find on my sewing table is colour…

IMG_0999

… ja teetä. / … and tea.

IMG_1035

Onnellista ompelua! / Happy sewing!

0 comments on “Kuvia ompelupäiviltäni / Pictures from my sewing days

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: