Ompeluvinkit / Sewing tips

2016 – onnellisen ompelun vuosi

2016 on ollut vuosi, jonka aikana olen saavuttanut uuden ennätyksen vuoden aikana valmistuneissa ompeluprojekteissa. Olen ommellut vuoden kuluessa reilusti yli 30 vaatetta, mikä on aika uskomaton saavutus ottaen huomioon mitä kaikkea muuta vuosi on sisältänyt.

img_1485

Ompeluprojektien määrän lisäksi tämä vuosi on pitänyt sisällään paljon muitakin ompeluun liittyviä onnellisia asioita. Olen löytänyt sosiaalisen median kansainvälisen ompeluyhteisön aivan uudella tavalla. Kesälomallani kävin Lontoossa sijaitsevassa suosikkikangaskaupassani. Toteutin visioni tämän verkkosivuston muodossa. Ompelin itselleni farkut! Ja kokeilin muutenkin paljon uusia kaavoja ja ompelutekniikoita.

Jos vuoteen 2016 onkin mahtunut kaikenlaisia pieniä ja isompia murheita niin yksi asia on selvä: ompeleminen on tehnyt tästä vuodesta onnellisen!

0 comments on “2016 – onnellisen ompelun vuosi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: