Ompeluvinkit / Sewing tips

Suzy – uusi ystävämme ompelulehtien maailmassa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oletko jo kuullut Suzy-lehdestä? Kyseessä on kahden englantilaisen ompeluharrastajan perustama trendejä seuraavalle ompelijalle tarkoitettu uusi lehti. Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvässä lehdessä on ruokaa niin silmälle kuin mielellekin. Upeiden kuvien lisäksi lehdessä on haastatteluita ja muita kiinnostavia artikkeleita. Tykkään kovasti muotilehdistä, mutta niissä olevat vaatteet eivät yleensä ihan sellaisenaan ole itse toteutettavissa. Koska en juurikaan osta valmisvaatteita, joudun aina soveltamaan. Suzy-lehti sen sijaan esittelee vaatteita, joiden kaavat on helposti saatavilla. Lehti inspiroi ainakin itseäni myös näkemään omat vaatteeni uudessa valossa. On hienoa omin silmin nähdä kuinka upeita asukokonaisuuksia lehden perustajien omatekemistä vaatevarastoista voikaan koota. Odotan jo innolla lehden seuraavaa numeroa.

Lehden ensimmäinen numero on valitettavasti myyty loppuun, mutta sen mahdollista uutta painosta – ja tulevia seuraavia numeroita – voi kysellä lehden nettisivujen kautta.

0 comments on “Suzy – uusi ystävämme ompelulehtien maailmassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: