Ompeluvinkit / Sewing tips

Ompelusuunnitelmia joulukuulle

Katsaus siihen mitä ompelupöydältäni löytyy joulukuussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATilly and the Buttons: Agnes

Kun vastaan tulee täydellinen raidallinen puuvillajersey niin on itsestään selvää, että siitä on tehtävä raitapaita. Agnes on trikoopaitojen luottokaavani, joten se pääsee käyttöön tälläkin kerralla. Joulukuun aikatauluni näyttää sen verran täydeltä, että tällainen nopea projekti sopii hyvin ohjelmaan. Oletko jo lukenut Agnes-kaava-arvosteluni?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASew Over It: Mia jeans -farkut

Kyllä vain, luitte oikein! Aion vihdoin haastaa itseni ompelemaan farkut. Kangas ja kaava ovat valmiina ja odottavat vain sopivaa hetkeä. Tätä projektia varten täytyy kyllä varata täysin keskeytyksetön ompelupäivä. Odotan kuitenkin innolla tämän uuden alueen valloitusta.

 

Joululahjat

Listallani on muutamakin joululahjaprojekti. Katsotaan kuinka moni niistä pääsee lopulta toteutukseen saakka. Joululahjoja ei tietenkään sovi paljastaa etukäteen, joten niistä kerron vasta tammikuun puolella. Sen verran voin kuitenkin paljastaa, että pöydälläni näyttäisi olevan melko paljon joustavia kankaita. Siis minulla, joka olen aina ollut vannoutunut kudottujen kankaiden ystävä!

Jos oma joulukuusi kaipaa vielä ompeluideoita, tutustu joululahjavinkkeihini.

0 comments on “Ompelusuunnitelmia joulukuulle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: