Ompeluvinkit / Sewing tips

Online-kangaskauppojen suosikkini / My favourite online fabric shops

Please find the English version below ↓

 

Jaoin viime viikolla vinkkini kauniiden kankaiden löytämiseen. Tällä viikolla haluan jakaa kanssanne omat suosikkini online-kangaskauppojen joukossa. Nämä ovat kaikki Englannissa sijaitsevia kauppoja, joista olen tilannut useamman kerran kankaita ja muita ompelujuttuja. Omat kokemukseni ovat kaikista näistä olleet erittäin hyviä.

Sew Over It
Ei ole mikään uusi tieto, että ompelen paljon vaatteita Sew Over It:n kaavoilla. Tykkään heidän tyylistään myös mitä tulee kankaisiin. Sew Over It:n verkkokaupassa on erinomainen valikoima. He ovat jakaneet kankaat paitsi materiaaleittain myös kaavoittain. Eli mikäli ompelen jonkin Sew Over It:n kaavoista, löydän helposti juuri tuohon kaavaan sopivat kankaat. Toimituskulut Suomeen ovat kohtuulliset ja asiakaspalvelu on aina ollut hyvää.
https://sewoverit.co.uk

Minerva Crafts
Minerva Crafts on käsityöharrastajan aarreaitta. Mitä täältä ei löydy, sitä ei luultavasti tarvitse. Olen tilannut heiltä niin kankaita kuin ompelutarvikkeitakin. Toimitus on aina ollut nopeaa ja tuotteet vastanneet sitä mitä olen tilannut. Kangasvalikoima on niin valtava, että mikäli ei tiedä tarkkaan mitä on hakemassa, saattaa kankaiden selaaminen viedä melko kauan. Täältä on kuitenkin mahdollista tehdä todellisia löytöjä.
https://www.minervacrafts.com

Stitchy Bee
Stitchy Bee on verrattain uusi ja hyvin pieni, yhden ihastuttavan henkilön pyörittämä, kangaskauppa. Kankaiden hinnat ovat todella kohtuulliset ja Cherylin asiakaspalvelu on aivan omaa luokkaansa. Toimituskulut Suomeen ovat järkevät ja mikäli todelliset kulut alittavat ostohetkellä arvioidun summan, kauppa hyvittää erotuksen. Tilaamani kankaat ovat aina olleet hyvälaatuisia ja vastanneet nettisivuilla olevaa kuvausta. Kaikesta näkee, että tätä kauppaa pidetään rakkaudella.
https://stitchybee.co.uk

Backstitch
Backstitch on itse asiassa luottokauppani kaavojen suhteen. Kankaita ei ole sieltä vielä tilannut, mutta kaavoja ja satunnaisia ompelutarvikkeita olen tilannut heiltä vuosia. Yksityisten kaavanvalmistajien kaavoja on erinomainen valikoima ja täältä tekee välillä myös erinomaisia alennusmyyntilöytöjä.
http://www.backstitch.co.uk

Evie la Lùve
Mikäli ompelet alusvaatteita tai haluat opetella ompelemaan niitä, kannattaa ehdottomasti tutustua ihanan Hannahin yritykseen. Evie la Lùve myy ihania alusvaatekaavoja ja Etsy-kaupassaan myös materiaaleja. Olen kokeillut tilata alusvaatteisiin tarvittavia materiaaleja monesta eri paikasta, mutta mistään en ole saanut niin hyvälaatuisia ja kauniita tarvikkeita kuin täältä. Ja mikäli et innostu vielä itse ompelemaan alusvaatteita, kannattaa tutustua Evie la Lùven uuteen Made To Order -mallistoon. Voit siis tilata itsellesi käsintehtyjä alusvaatteita. Mitä luksusta!
https://evielaluve.co.uk

Tässä omat suosikkini. Onko sinulla suosikkikauppoja, joista haluaisit vinkata meille muille ompeluharrastajille?

****************************

Last week I shared my tips for finding pretty fabrics. This week I would like to share my favorite online fabric shops with you. These are all UK based shops that I have ordered fabrics and other sewing things many times. I have only good experiences with all of these.

Sew Over It
Well, it is no news that I use Sew Over It patterns a lot. I like their style also when it comes to fabrics. Sew Over It has an amazing selection of fabrics in their online shop. They have categorized fabrics both by fabric types and by patterns. So if I know which pattern I am about to sew, I can easily find fabrics that are perfect for it. This is such a good idea. I have also always experienced very good customer service from Sew Over It.
https://sewoverit.co.uk

Minerva Crafts
Minerva Crafts is a real treasure chest for any crafty people. What you can’t find here, you don’t probably need. I have ordered bot fabrics and sewing tools from Minerva Crafts. Their delivery has always been quick and all products have been what I have expected them to be. Their fabric selection is huge so in case you know what you are looking for, it might take some time to scroll through all their fabrics. On the other hand, you can find some real bargains here.
https://www.minervacrafts.com

Stitchy Bee
Stitchy Bee is a relatively new and a very small fabric shop – run by gorgeous Cheryl. Fabric prices are more than fair in Stitchy Bee and Cheryl’s customer service is amazing. Since I live in Finland, I really appreciate how Stitchy Bee never charges any extra of shipping. I have always received very good quality fabrics that are exactly as described in their website. I think it is easy to see that this shop is run with love.
https://stitchybee.co.uk

Backstitch
Backstitch is my go to shop when I want to buy some new patterns. I haven’t orderes any fabrics from them but I have ordered fabrics and other sewing things many for years. I think they have an amazing selection of indie patterns. Sometimes I have also been able to find some real bargains from their sale.
http://www.backstitch.co.uk

Evie la Lùve
If you are sewing your own lingerie or would like to learn how to sew them, you should get to know this amazing shop owned by lovely Hannah. Evie la Lùve sells absolutely amazing lingerie patterns and in hew Etsy shop, Hannah also sells materials and fabrics for her patterns. I have tried ordering lingerie materials from several online shops but the truth is I have never found any as good as sold by Evie la Lùve. And in case you are not yet excited about sewing your own lingerie, you should check out Evie la Lùve’s new Made To Order collection. You can order yourself some hand made lingerie. That is pure luxury!
https://evielaluve.co.uk

Here are my favorites. Do you have any favorite shops you would like to share with your fellow sewists?

4 comments on “Online-kangaskauppojen suosikkini / My favourite online fabric shops

 1. Omat suosikkikauppani ovat ne, missä vierailen lomillani. Toki tilaan paljon myös netistä yleensä suomalaisista, mutta aika ajoin tulee pettymyksiä, kun en ole voinut itse ’hypistellä’ tuotteita. Monet sovellukset ovat myös hankalahkoja käyttää.

  Tykkää

  • Mikään ei tosiaan ole niin kivaa kuin päästä paikan päälle katselemaan kangaskauppojen aarteita. Lomilla on ihana käydä tutustumassa uusiin kauppohin. Totta, että osalla verkkokaupoista olisi parantamisen varaa teknisessä puolessa. Parhaat kaupat osaavat myös ottaa kankaista hyvät kuvat ja kertoa paljon tietoja jolloin hutiostosten riski onneksi vähän pienenee. Aina välillä niitä toki silti tulee…

   Tykkää

 2. Ihanaa, kiva tietää kokemuksistasi. Kiva ominaisuus Sew Over It :n sivuilla: kankaan haku suoraan tietylle kaavalle. Itse en vielä tunne kangaslaatuja kovin hyvin ja välillä teettää tuskaa nettikaupoissa, kun en pääse hypistelemään ja aistimaan kankaan tuntumaa ja ominaisuuksia.

  Tykkää

  • Kiva että tykkäsit! Mitä enemmän verkkokauppa näkee vaivaa kankaiden lajittelemisessa eri kategorioihin, sen parempi. Kankaiden ostamisessakin onneksi kokemus pienentää hutien riskiä. Ja aina kannattaa olla yhteydessä verkkokauppaan ja kysyä apua jos ei tiedä mikä kangas omaan ompeluprojektiin sopisi. Usein varsinkin pienet kaupat auttavat tosi mielellään!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: