Ompeluvinkit / Sewing tips

Ompelusuunnitelmia marraskuulle

Katsaus siihen, mitä ompelupöydältäni löytyy marraskuussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMekkotehdas: Orelma

Mekkotehtaan Orelma on marraskuun epäitsekäs ompeluprojektini. Tavoitteena on tehdä Minni Hiiri -teemainen mekko pienelle tytölle. Julkaisen marraskuun aikana myös kirja-arvostelun Mekkotehdas-kirjasta, joten kannattaa pysyä kuulolla.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASew Over It: Pussy Bow Blouse

Tämä on yksi suosikkikaavoistani. Kaapissani on ollut jo useamman kuukauden ajan rusettikuosinen viskoosikangas, joka on vihdoin muotoutumassa puseroksi. Pitkähihaiset puserot puolustavat ehdottomasti paikkaansa Suomen ilmastossa. Talvella niitä voi pitää neuleiden alla ja kesällä ihan sellaisenaan.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVogue: V9000

Tämä vuoden 1951 kaavan uusintapainos on klassinen 50-luvun mekko. Etsin melko pitkään sopivaa kangasta tätä kaavaa varten, ja nyt se on vihdoin löytynyt. Pahoin pelkään, että kangas on kovin kesäinen, mutta onpahan ainakin kesämekko valmiina ensi kevättä ajatellen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVogue: V9115

Kimonot ovat mukavia kotivaatteita. Kaapistani löytyy jo pidempiä versioita, mutta nyt tarkoituksena on ommella lyhyt kimono, joka sopii hyvin pidettäväksi housujen kanssa. Kimonoihin on mielestäni suhteellisen hankalaa löytää kivoja kankaita, mutta nyt uskon löytäneeni täydellisen materiaali-kuosi-yhdistelmän.

0 comments on “Ompelusuunnitelmia marraskuulle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: